Ποιος είπε το κρασί δεν ζευγαρώνει με τον αθλητισμό;

0
37
Ποιος είπε το κρασί δεν ζευγαρώνει με τον αθλητισμό;

Μάθετε γιατί ο ENOAP πιστεύει ότι το κρασί είναι μερικές φορές καλύτερος αγώνας από ό, τι η μπύρα όταν πρόκειται για κάποια αθλήματα.

Τι ταιριάζει με το αγαπημένο σας άθλημα;

NFL Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο έχει εδώ και καιρό πωληθεί ως παιχνίδι μπύρας-ποτών, αλλά ζητούμε να διαφέρουν. Το ποδόσφαιρο είναι στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι ποτών με κόκκινο κρασί. ΑΣΕ με να εξηγήσω.

Το ποδόσφαιρο αρχίζει το φθινόπωρο και οι κορυφές ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια των διακοπών. Με την ευκαιρία, αυτό είναι επίσης κορυφή κόκκινο κρασί εποχή. Ακόμα, οι παρευρισκόμενοι ποδοσφαίρου ξετυλίγονται σε κουβέρτες και γευματίζουν σε παγωμένες μπύρες. Ποιο καλύτερο ποτό να πιείτε από ένα κόκκινο κρασί που θερμαίνει την καρδιά;

Τέλειο κρασί:

Έντονα κόκκινα κρασιά όπως το Cabernet Sauvignon, το Syrah / Shiraz, το Petite Sirah, το Malbec, το Mourvèdre και το Touriga Nacional.

Εμπνευση:

Αδειάστε τα τσιπ για αργά ψητά κρέατα και ταιριάζουν απόλυτα με τα κόκκινα κρασιά.

Είδωλο:

Ο Drew Bledsoe, πρώην στρατηγός της New England Patriots, ξεκίνησε το Doubleback Winery στην Ουάσινγκτον και επικεντρώνεται σε τίποτα άλλο από τα μεγάλα κόκκινα κρασιά.
 

ΝΒΑ Μπάσκετ

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα της πόλης. Τα αστέρια μπάσκετ αναδύονται από την κεντρική πόλη και το παιχνίδι είναι άθλια και υψηλή ενέργεια. Στην επιφάνεια, το μπάσκετ μοιάζει με ένα παιχνίδι χειρονομίας και φλερτ, αλλά οι καλύτερες ομάδες υποβαθμίζουν μεθοδικά τον ανταγωνισμό τους. Ένα άθλημα υψηλής έντασης, όπως το μπάσκετ, χρειάζεται ένα κρασί που μπορεί να τσιμπήσει με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχουν δύο κρασιά που το κάνουν τέλεια: ένα ξερό σπάρτερ με στυλ σαμπάνιας και ένα κόκκινο μείγμα Rhône.

Τέλειο κρασί:

ξηρό αφρώδες κρασί ή κόκκινο μίγμα Rhône.

Εμπνευση:

Οίνοι υψηλής έντασης που έχουν μητροπολιτική έφεση.

Είδωλο:

Ο Amar’e Carsares Stoudemire της Νέας Υόρκης Knicks εγκατέστησε μια εικόνα του εαυτού του σε ένα κόκκινο κρασί με μπανιέρα που είχε εγχυθεί πριν από το 90-λεπτό μασάζ θεραπείας του. Ο λόγος του για μπάνιο στο κρασί: «Το κόκκινο κρασί είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί δημιουργεί περισσότερη κυκλοφορία στα ερυθρά αιμοσφαίρια μου».

MLB Μπέιζμπολ

Το Μπέιζμπολ MLB σβήνει καθ ‘όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και τελικά έρχεται σε τροχαίο βράδυ στα τέλη Οκτωβρίου με την World Series. Το μπέιζμπολ είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που είναι πάντα καλύτερα στο πρόσωπο, επειδή οι μυρωδιές γύρω, οι ήχοι, οι γεύσεις και η ζέστη της ημέρας προσθέτουν σε όλη την εμπειρία. Παραδοσιακά, η μπύρα είναι μια άριστη επιλογή για το μπέιζμπολ, αλλά αν είστε αλκοολούχος κρασί σαν εμάς θα τρελαθήτε για ένα λευκό κρασί χαμηλού οινοπνεύματος. Θα εξασφαλίσει επίσης ότι το hot dog σας είναι εκατό τοις εκατό αριστοκρατικό.

Τέλειο κρασί:

Στην ξηρά δοκιμάστε ένα Sauvignon Blanc, Pinot Grigio ή Grüner Veltliner. Στη γλυκιά πλευρά προσπαθήστε Riesling ή Moscato.

Εμπνευση:

Κρασί στον πάγο στο ένα χέρι και ένα χοτ-ντογκ με μουστάρδα και λάχανο στο άλλο.

Είδωλο:

Ποιος είπε το κρασί δεν ζευγαρώνει με τον αθλητισμό;

Παρατηρήσαμε ότι τα ονόματα των ομάδων αδειοδότησης MLB ξεκίνησαν σε μια εταιρία κρασιού που ονομάζεται Wine By Design. Οι πρώτες ομάδες με επίσημα κρασιά είναι οι Γίγαντες, οι Γιάνκι, οι Ναυτικοί, ο Κόκκινος Σοξ, οι Ρέιντζερς, οι Φίλιες και οι Cubs.
 
Ακολουθήστε ENOAP για τα αγαπημένα σας νέα και ενημερώσεις σχετικά με το κρασί! Προσθέστε το αγαπημένο σας άθλημα και ζευγάρωμα κρασιού παρακάτω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here